Парламентарната група на  Продължаваме промяната – Демократична България“ се обяви

...
Парламентарната група на  Продължаваме промяната – Демократична България“ се обяви
Коментари Харесай

ПП-ДБ се обявиха против свикването на извънредно заседание на парламента преди вота

Парламентарната група на  " Продължаваме промяната – Демократична България “ се разгласи срещу свикването на изключително съвещание на Народното събрание в петък. Това оповестиха съпредседателите на обединението Атанас Атанасов и Кирил Петков, съобщи кореспондент на " Фокус “ .

Атанас Атанасов разгласи, че предлагането за " ваканцията " на депутатите е било напревено от водача на ГЕРБ Бойко Борисов, с цел да не бъде употребена най-високата естрада в страната за предизборна акция. 

" Това спиране на работата на Народното събрание за интервала на предизборната акция беше по предложение на господин Бойко Борисов и ние приехме като негов основателен аргумента, че не трябва да се употребява парламентарната естрада за предизборна акция ", съобщи Атанасов.

По думите на Атанасов парламентарната група на " Продължаваме промяната – Демократична България “ е срещу свикването на изключително съвещание на Народното събрание.

" Призовавам ръководителя на Народното събрание да не насрочва изключително съвещание. Всички тези проблеми, които считат сътрудниците, че би трябвало да бъдат разисквани сътрудниците, няма никаква спънка да се случи в първия ден след втория тур “, изясни Атанасов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР